17 Kata Kata Sedih Bahasa Sunda Untuk Status FB

Kata Kata Sedih - Bahasa Sunda adalah bahasa yang memiliki kosakata yang unik bahasa sunda sendiri sering digunakan untuk merangkai sebuah kata-kata tentang lelucon, motivasi, lucu sedih dan masih banyak lagi. Untuk membicarakan tentang bahasa sunda sendiri, itu akan sangat panjang, namun sayah akan memberitahukan beberapa film serta sinetron yang memakai bahasa sunda yang bisa kamu coba untuk ditonton saat kamu sedang galau/sedih contohnya film Si Kabayan, Komar Si Glen Kemon Mudik, Loetoeng Kasaroeng, Raden Kian Santang, Tjioeng Wanara, Toha, Pahlawan Bandung Selatan dan masih banyak lagi, film-film yang bisa dijadikan tontonan lucu, motivasi, edukasi, dll saat kamu sedang sedih/galau.
17 Kata Kata Sedih Bahasa Sunda Untuk Status FB
Nah pada kesempatan kali ini sayah akan membagikan Kata Kata Sedih Bahasa Sunda. Semoga dapat mewakili perasaan kamu saat ini, akan tetapi kutipan dibawah ini tidak semuanya sedih, ada juga kutipan motivasinya dan gurouannya agar dapat kita jadikan pemotivasi serta hiburan.

Baca juga

Kata kata Motivasi Bijak 

Berikut Kata Kata Sedih Bahasa Sunda Untuk Status FB yang dapat kita jadikan referensi atau edukasi.

1. Sedih - Urang kedah ngartos yén kasedih téh sagara, sareng sakapeung urang tilelep, sedengkeun satiap dinten urang kapaksa ngojay.

2. Masa sulit - Sababaraha dinten mangrupikeun dinten anu goréng, éta sadayana. Kuring kedah ngalaman kasedihan terang kabagjaan, sareng kuring ngingetkeun ka diri yén henteu unggal dintenna bakal janten dinten anu saé, siga kitu!

3. Melindungi - Abdi henteu tiasa ngajagaan diri tina sedih lamun henteu ngajagi diri tina kabagjaan.

4. Kisah lucu - Langkung lila sareng langkung ati-ati urang ningali carita lucu, duka éta cariosan.

5. Harga - Janten leres, nalika sadayana nyarios sareng dipidamel, duka mangrupikeun harga anu urang kedah mayar cinta.

6. kreatif - Ngalaman sedih sareng murka tiasa ngajadikeun anjeun ngarasa langkung kreatif, sareng ku cara kreatif anjeun tiasa ngatasi nyeri atanapi negatipasi anjeun.

7. Kasusah - Teu aya kasedihan langkung ageung tibatan nginget dina kasusahan nalika urang bagja.

8. Air mata - Nangis aya kecap anu teu tiasa diucapkeun ku mulut sareng manah teu tiasa salamet.

9. Jangan malu menangis - buah moal tiasa tumbuh tanpa cai. Tapi kedah aya sinar panonpoé. Hatè anu rusak bakal pulih dina waktosna, sareng iraha éta kajantenan, kenangan sareng cinta anu kaleungitan disegel di jero kanggo ngageungkeun urang.

10. Langkah - Léngkah munggaran pikeun ngarobah nyaéta kasadaran. Lengkah kadua nyaéta ditarima.

11. Manis - Aya jinis polos anu amis dina mahluk manusa - dina teu kedah bagja atanapi sakedik sedih - dina alamna tiasa rusak sareng sakabéhna, dina waktos anu sami.

12. Orang tua - Sadaya kolot hoyongkeun barudakna janten jalma anu luar biasa, janten, aranjeunna teras tiasa nyambut damel.

13. Berbuat baik - Teruskeun ngalakukeun kahadéan sanajan bosen, sabab kacapéan bakal ngaleungit bari pahala bakal insyaAllah, terus aya.

14. Sederhana - Seuri mangrupikeun cara anu murah pikeun ngarobih penampilan anjeun.

15. Jodoh - Prinsip jodoh memang saé pisan, sabab anjeun ngan ukur kedah nuturkeun pilihan anu saé. Jalma anu hadé pasti bakal milih anu saé ogé pasangan hirup.

16. Harapan - Teu pernah masihan harapan ka batur, upami nyatana anjeun moal masihan haté anjeun ka anjeunna. Kusabab sabenerna cinta teu teleb pisan, nyeri pisan.

17. Kehidupan - Hirup unggal dinten saolah-olah dinten terakhir anjeun. Ngalakukeun unggal padamelan saolah-olah anjeun bos. Ngubaran dulur saolah-olah ngubaran diri anjeun.

Baca juga

Kata Kata Gombal

Itulah beberapa kutipan Kata Sedih Bahasa Sunda yang bisa kita ambil hikmah dari kutipan tersebut. Jika sedih kamu sudah membaik jangan lupa untuk membaca juga beberapa kutipan yang sayah miliki, semoga artikel ini bermanfaat cukup sekian dan mohon maaf serta terimakasih.