50 Kata Mutiara Bahasa Sunda Motivasi Kahirupan

Kata Kata Mutiara Versi Bahasa Sunda Motivasi

40 Kata Mutiara Bahasa Sunda Motivasi Kehidupan
40 Kata Mutiara Bahasa Sunda Motivasi Kehidupan, yang bisa kita ambil makna dan hikmah dari nasehat kutipan dibawah ini dan terangkum dalam artikel ini.

Kumpulan kata-kata mutiara versi bahasa sunda yang memotivasi, kata-kata, dapat kamu buat sebagai quotes atau kamu bagikan dengan sahabat-sabat terdekat. kata kata mutiara bahasa sunda dijamin penuh dengan makna dan motivasi hidup yang terkandung di dalamnya dan mampu menginspirasi kita semua untuk menjalani lika-liku dalam putaran kehidupan ini. Banyak sekali pepatah dan nasehat yang bisa kita ambil dari kutipan dibawah ini.

Berikut; Kata Mutiara Bahasa Sunda Kahirupan yang memotivasi dari berbagai sumber terangkum kustiana.xyz

kata kata mutiara versi sunda tentang cinta


"Kuring henteu kapikiran ngantosan saha waé salami kuring bogoh ka anjeunna." (anonim)

"Anu paling penting dina kahirupan nyaéta diajar kumaha méré asih, sareng ngantepkeun éta." (anonim)

"Janten alesan batur imut. Janten alesan kunaon aya jalma karasa ku dipikacinta sareng percaya kana kahadéan batur."

"Upami anjeun kedah milih, antara napas sareng cinta. Janten mah milih nafasna terakhir kanggo nyarios, Kuring bogoh ka anjeun."

"Kéngingkeun. Janten dinten énjing, upami anjeunna nyaéta cinta sajati, anjeunna pasti bakal uih dina jalan anu luar biasa."

"Asih leres henteu kumaha anjeun ngahampura, tapi kumaha anjeun hilap, sanés naon anu anjeun tingali tapi naon anu anjeun karasa, sanés kumaha anjeun ngadangukeun tapi kumaha anjeun terang, sareng henteu kumaha anjeun ngantep tapi kumaha anjeun salamet."

"Pastikeun anjeun nikah ka batur anu seuri sami sareng anjeun."

"Kuring bogoh ka anjeun ngalangkungan bulan sareng sono ka saluareun béntang."

"Kuring émut dinten kahiji kuring melong kana panon anjeun sareng parasaan sadayana dunya abdi dipintal." (anonim)

"Kadang-kadang, aya jalma asup kana kahirupan anjeun, teu disangka-sangka, kagetkeun haté anjeun, sareng ngarobih hirup anjeun salamina." (anonim)

"Anjeun anu kuring butuh dina kahirupan kuring. Anjeun ogé milik kuring." (anonim)

"Kuring moal pernah cekap kalayan ucapan anjeun." (anonim)

Kata Kata Mutiara Sunda Untuk Kedua Orang Tua


"Hate ieu teh sok sono, henteu daék ngalih tina pangharepan bapa sareng indung."

"Eweuh aya hanjelu unggal hujan datang, kusabab kuring sedih yén indung salawasna ngajagi kuring sareng payung sareng éta mangrupikeun kenangan anu paling indah pikeun kuring."

"Upami ukur panonpoé henteu hilap, panginten kabagjaan dina waktos éta moal pernah dipareuman."

"Nalika kuring parantos milih ka bumi, mugia bapak sareng ibu anu masih ngantosan abdi."

"Peuting kuring ngadoakeun. Mugi-mugi bapak sehat."

"Ibu sareng bapak, kuring bakal sono ka anjeun, sareng pasti kuring bakal ngajadikeun anjeun bagja sadinten."

"Upami langit wengi janten jeroeun panon sareng indung, kuring moal bakal hoyong panonpoé isuk-isuk."

"Kumaha damang, ibu sareng bapa? Naha anjeun terang anak anjeun ayeuna."

"Bapa sareng ibu, tingali putra anjeun anu sok ngantosan anjeun. Naha anjeun sadar parasaan anu lami disumputkeun anak anjeun sareng ngarep payuneun anjeun?"

"Indung sareng bapa - tiiseun wengi ngingetkeun kuring dina dinten-ayeuna anu masih dina pangkonan anjeun sareng masihan kuring cinta sareng sayang anjeun."

Kata Kata Mutiara Sunda Makna Mendalam


"Kungsi nyenangkeun batur anu salah nyarioskeun hiji kecap. Éta hartosna aranjeunna ngajarkeun éta kalayan maca." (Anonim)

"Salami masih tiasa hirup, dina panon urang, urang ogé dimimitian." (Jami's Criss)

"Sakapeung urang kedah nutup panon, ku urang tiasa ningali kaéndahan anu saleresna."

"Kanggo leres-leres positif dina panon sababaraha urang, urang kedah nyandak résiko négatip dina panon batur." (Jami's Criss)

"Méakkeun waktos sapertos walungan anu henteu kantos tumambat. Tetep teras stabil. Teu rurusuhan, teu aya anu salah." (Rumi)

"Panginten urang milarian dahan, kanggo naon anu ngan ukur muncul dina akar." (Rumi)

"Entong kagambar ku kedah disukai: langkung saé dihargaan, bahkan dipikasieun." (Robert Greene)

"Sok aya kabeneran balik "ukur guyonan", kanyaho di tukangeun unggal "Kuring henteu terang", émosi anu balik "Kuring henteu paduli" sareng nyeri anu tinggaleun "éta henteu kunanaon" (anonim)

"Urang tiasa ngémutan batur ngan ukur nalika urang tiasa ningal sorangan." (Bruce Lee)

Kata Kata Mutiara Sunda Penuh Dengan Makna Kahirupan


"Upami urang hoyong janten tambang perhiasan, buka samudra anu jero dina haté urang." (Rumi)

"Sabar kalayan detail leutik ngajantenkeun karya sampurna, sapertos jagat raya." (Rumi)

"Hayu, milarian, sabab milarian naskah nasib: unggal kasuksésan gumantung kana konsentrasi!." (Rumi)

"Nyalira, éta mangrupikeun rahasia pamanggihan; nyalira, éta nalika ideu dilahirkeun." (Nikola Tesla)

"Jiwa anu ningali kaéndahan sakapeung tiasa leumpang waé." (Johann Wolfgang von Goethe)

"Sok jauh teuing, sabab éta dimana urang bakal mendakan kaleresan." (Albert Camus)

"Kami parantos diajar tiiseun tina panyarios, kasabaran ti hal teu sopan, sareng kahadean tina anu henteu leres; tapi ahéngna, urang henteu haturan guru." (Kahlil Gibran)

"Sapertos beuteung, urang kudu karunya kana pikiran anu henteu tuang." (Victor Hugo)

"Kami henteu pantes naon anu urang henteu hormat." (Anonim)

"Janten alus gampang, sesah adil." (Victor Hugo)

Kata Kata Mutiara Sunda Tentang Kesabaran


"Henteu yén kuring pinter pisan, éta kuring ngan ukur salamet sareng masalah anu langkung lami." (Albert Einstein)

"Entong nyebrang sasak dugi ka ditu." Henry Wadsworth Longfellow

"Nyiptakeun ego anu rapuh. Kersa moal langkung penting, satuju teu aya nanaon, Kinérja teu gaduh artos. Kabukaan, kasabaran, katampi, katiisan mangrupikeun sadayana."

"Langkung gampang pikeun mendakan lalaki anu sanggup maot, tibatan mendakan jalma anu diala karasa ku kasabaran."

"Kudu sabar sapertos kembang anu mekar saé."

"Ku sabar urang bakal kéngingkeun langkung seueur tina kakuatan."

"Taripkeun éta sadayana kalayan sabar sareng ikhlas."

"Ieu mangrupikeun nami kahirupan, konci sanés kantun sareng ikhlas."

"Jalmi wijaksana punjul tina sagala hinaan anu tiasa ditiru, sareng jawaban anu pangsaéna pikeun kasalametan anu pantes nyaéta kasabaran sareng kesederhanaan."

"Lalaunan tapi pasti, sadayana anu kedah dicapai kalayan sabar."

"Nyanghareupan percobaan di payuneun urang teras-terasan, teras cobi ulah nyerah."


Nah itulah 50 Kata Mutiara Bahasa Sunda Motivasi Kahirupan semoga bermanfaat terimakasih.