kata kata bahasa sunda sedih galau

Hallo sahabat kustiana.xyz bagaimana kabar kalian hari ini? Tetap semangat yah menjalani kehidupannya tetap optimistis dan yakin dalam menjalani hari nya.

kata kata bahasa sunda sedih galau

Nah pada kesempatan saat ini sayah akan membagikan beberapa kata kata bahasa sunda sedih galau yang menyentuh hati, jika sobat sedang sedih dan galau kustiana.xyz memiliki banyak kata kata motivasi ketika sedang galau, namun saat ini sayah tidak membahas kata kata motivasi, nah berikut sayah sajikan kumpulan kata kata bahasa sunda sedih galau terangkum dari berbagai sumber tampa harus menunggu lebih lama lagi yuk kita simak langsung berikut ini.

1. kanyaah pasti ngagaduhan. Éta sababna aya kecap-kecap: miss, miss, satia, timburu, sareng pegat manah.

2. Kuring henteu terang naon anu katingali ku panon anjeun. Kumaha kuring ogé aya dina haté anjeun? Tapi kuring terang yén sanajan watesan kuring dibungkus dina kakurangan kuring, kuring nyerat nami anjeun dina haté. Kuring sono ka anjeun

3. Kuring sono ka anjeunna, tapi anjeunna rindu di tukangeun kuring. Abdi badé neundeun karep ieu dina haté kuring sateuacan pendakian di SMP.

4. Rasa panjang ieu sok aya sateuacan aya warta kuring pikeun anjeun.

5. Upami anjeun teu tiasa NAMPKKEUN batur, AYA NU DIDANG KADUA DUKANNA

6. Cemburu nyaeta kusabab kuring sedih.

7. Cik moal kantos sumping. Rasa datang nalika ujug-ujug aya anu nyebrang uteuk urang. Kusabab nyababkeun waktosna sok buru-buru sareng henteu dina waktuna. Jeung nganjang nganjang kami sareng jalma-jalma anu kami dipikacinta. Cik oge asalna ikhlas tina haté anjeun.

8. Nyegah rindu henteu gampang pikeun batur anu leres anu bogoh ka anjeun. Salaku conto kuring.

9. Sakapeung kantun hésé diurus, éta sering sono ka batur anu urang kedah hilap.

10. Saha anu henteu kantos terang kumaha éta siga anu sono ka batur tiis teuing sareng nyalira. Kana hilap bilih aya haté anu sanés sono pisan ka dirina.

11. Anjeun sapertos hujan, turun sareng langganan henteu teratur, sedengkeun kuring mangrupikeun tutuwuhan anu setia ngantosan anjeun turun.

12. Nalika dugi ka simpang sareng kedah milih jalan anu rék dituturkeun. Kadang-kadang, karasaeun leumpang dina treadmill, jalan di tempat anu sami.

13. Kuring diusahakeun tetep nangtung ngimpi sanajan gering.

Selanjutnya.


Terimakasih.